Aukioloajat / Opening Hours

Su-Ti klo 12 -00 Sun-Tue 12-00
Ke-To klo 12-01 Wed-Thu 12-01

Pe-La klo 12-02 Fri-Sat 12-02

K-18 pe ja la klo 18 jälkeen

 

Uudet pelipöydät ja syksyn tapahtumista

Syksy on ovella ja uusia aktiviteetteja on tarjolla Groovetown Jackissa.

Olemme vihdoin saaneet salille uudet lämmitetyt STAR snooker pöydät (4 kpl) sekä Chinese pool pöydän (1 kpl). Näiden lisäksi salilta löytyy laadukkaat Diamond pool pöydät (7 kpl). Laadukkaampaa pöytävalikoimaa ei läheltä löydy. Tervetuloa pelaamaan !  

Poolissa järjestämme sunnuntaisin viikkokisat klo 13 alkaen ja Snookerin kaikille avoin Open House harrasteliiga alkaa pian. Ilmoittautuminen pidempikestoiseen snookersarjaan on alkanut. Ilmoittautumiset yhteystiedoin sähköpostitse osoitteeseen info@groovetownjack.fi. Lisätiedot sarjasta löytyy Tapahtumat ja kilpailut/ Kilpailut/Snooker Open House liiga välilehdeltä. Sarja aloitetaan pian kun riittävä määrä osallistujia on kasassa.

World Snooker Coach "Mr Snooker" Aki Kauppinen aloittaa snooker valmentamisen salillamme. Varauskalenteriin lisätään syksyn mittaan 2h valmennuskursseja, joihin voi kalenterin kautta ilmoittautua. Ilmoitetut kurssit järjestetään kun vähintään 2 ilmoittautunutta on mukana per tapahtuma. Lähtökohtaisesti kurssit on mitoitettu 4 osallistujaa per pöytä. Ohjelmassa on alkeiskursseja, tekniikkakursseja harrastajille sekä taktiikkakursseja edistyneille pelaajille.

Tulemme myös sopimuksen mukaan järjestämään erilaisia yritys-/yksityistilaisuuksia, joihin on saatavilla ammattipelaajan opastusta/ohjaamista ohjelmanumeroksi.

0
Feed

Jätä kommentti