Snooker Open House liiga

Ota yhteyttä!

Groovetown Jackista löytyy 4 kpl lämmitettyjä STAR snookerpöytiä, jotka täyttävät vaativampienkin pelaajien kriteereitä eli peliolosuhteet ovat hyvät.

Snooker Open House liiga on harrasteliiga joka on suunnattu kaiken tasoisille pelaajille vasta-alkajista kokeneempiin pelureihin. Pelaajat jaetaan tasolohkoihin. Sarjaa pelataan syksystä keväälle eli kyseessä on pidempikestoinen harrasteliiga. Kausi jakaantuu n 4-6 viikon mittaisiin pelijaksoihin. Pelijakson aikana kunkin lohkon pelaajat pelaavat kaikki kaikkia vastaan omassa lohkossaan. Lohkovoittajat nousevat pelijakson vaihtuessa pykälän korkeampaan lohkoon ja lohkon viimeiset puolestaan putoavat astetta matalampaan lohkoon. Jokainen pelaaja löytää oman tasoista peliseuraa omista lohkoistaan. Lohkopelien lomassa seurataan myös breikki- ja kausiranking pisteitä. Koko kauden aikana 16 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa pääsee alkukesällä järjestettävään Groovetown Masters  kilpailuun. Liigassa jaetaan lahjakortteja ja tavarapalkintoja mm lohkovoittajille. Sponsoripalkinnot ovat myös mahdollisia.

Ilmoittautuminen Open House liigaan on alkanut. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@groovetownjack.fi tai p. 040 3507978. 

Tule rohkeasti mukaan !

 

 

Ota osaa avoimiin biljardikilpailuihin Helsingissä – biljardisalimme Iso-Roballa tarjoaa siihen erinomaiset puitteet.

Kysy lisää palveluistamme!