Groovetown Jack Billiard Club Helsingissä

Ota yhteyttä

Groovetown Jack Billiard Club on talon oma klubi. Olemme Suomen Biljardiliiton jäsen, mikä mahdollistaa klubin jäsenten osallistumisen talon omien pelitapahtumien lisäksi myös Biljardiliiton alaisiin virallisiin kisoihin. Virallisia kisoja varten pelaajan tulee jäsenyyden lisäksi hankkia oma kilpailulisenssi.


Clubin jäsenyys on ilmainen, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Jäsenet saavat normaalihintaisista pöytävuokrista ja kahviotuotteista 10 % alennuksen (alennus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita).

 

Tarjolla on myös maksullinen pro-jäsenyys, jonka hinta on 75 €/vuosi. Pro-jäsenet saavat normaalihintaisista pöytävuokrista 30 % alennuksen sekä kahviotuotteista 10 % alennuksen (alennus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita). 

 

Pro-jäsenet saavat halutessaan klubin pelipaidan kisaedustuksia varten. Pro-jäsenet voivat treenata yksin hintaan 5 €/h, mutta väistövelvollisuudella muille asiakkaille salin ollessa täynnä.

 

Salissa on tarjolla rajoitettu määrä keppikaappeja vuokralle sekä klubilaisille että pro-klubilaisille. Keppikaapin vuokra on 40 €/vuosi. Vuokraaja hankkii kaappiin oman riippulukon.

Rekisteröitymislomake

Aloittelija
Harrastaja
Edistynyt
Perusjäsenyys (ilmainen)
Pro-jäsenyys 75 €/vuosi
Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Puhelinkuvake

Biljardiklubin jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden osallistua omiin kilpailuihimme Helsingin ydinkeskustassa sekä Suomen Biljardiliiton kilpailuihin muualla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!