Snooker Open House -liiga

Ota yhteyttä

Groovetown Jackista löytyy 4 kpl lämmitettyjä STAR-snookerpöytiä, jotka täyttävät vaativampienkin pelaajien kriteerit, eli peliolosuhteet ovat hyvät.

 

Snooker Open House -liiga on harrasteliiga, joka on suunnattu kaikentasoisille pelaajille vasta-alkajista kokeneempiin pelureihin. Pelaajat jaetaan tasolohkoihin. Sarjaa pelataan syksystä keväälle, eli kyseessä on pidempikestoinen harrasteliiga. Kausi jakaantuu n. 4-6 viikon mittaisiin pelijaksoihin. Pelijakson aikana kunkin lohkon pelaajat pelaavat kaikki kaikkia vastaan omassa lohkossaan. Lohkovoittajat nousevat pelijakson vaihtuessa pykälän korkeampaan lohkoon ja lohkon viimeiset puolestaan putoavat astetta matalampaan lohkoon. Jokainen pelaaja löytää oman tasoista peliseuraa omista lohkoistaan. Lohkopelien lomassa seurataan myös breikki- ja kausirankingpisteitä. Koko kauden aikana 16 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa pääsee alkukesällä järjestettävään Groovetown Masters  ´-kilpailuun. Liigassa jaetaan lahjakortteja ja tavarapalkintoja mm. lohkovoittajille. Sponsoripalkinnot ovat myös mahdollisia.

 

Ilmoittautuminen Open House liigaan on alkanut. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@groovetownjack.fi tai p. 040 350 7978

 

Tule rohkeasti mukaan!

Puhelinkuvake

Ilmoittaudu mukaan Snooker Open House -liigaan!
Groovetown Jack Bar & Billiard palvelee Helsingissä Iso Roobertinkadulla.

Yhteystiedot