Yritysten virkistystapahtumat ja pikkujoulut yrityksille Helsingissä biljardin ja dartsin merkeissä

Ota yhteyttä!

Groovetown Jack Bar & Billiardissa voit pelata biljardia ja dartsia laadukkaissa olosuhteissa Iso Roobertinkadulla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme erinomaiset puitteet pelaamiseen ja yhteiseen ajanviettoon. Meillä on snooker- ja pool-pöytiä, 7 darts taulua ja pokeripöytä. Varaa meiltä darts heittopaikka virkistystapahtumiin! Baarista löytyy hyvä valikoima hanajuomia ja snack-ruokaa. Terassimme palvelee kesäaikaan, ja voit katsella halutessasi sport-tv:tä sekä ulko- että sisätiloissa.

 

Huomio! Darts-seurat sopimuksen mukaan voivat käyttää tilojamme darts-kilpailuihin.

 

Yritys-ja yksityistilaisuudet onnistuvat hyvin tiloissamme, ja mukaan on mahdollista liittää ammattivalmentajan osio tai esim. showlyöntiohjelmanumero sopimuksen mukaan. Meillä voi harrastaa erilaisia lajeja ja meiltä löytyy darts heittopaikka virkistystapahtumiin.

Yhteistyökumppanimme Top Loungesin kautta on myös mahdollista räätälöidä pidemmän kaavan viihtymispaketteja isommillekin porukoille sisältäen mm saunaillan ja/tai ruokailun + biljardipelit.

 

Kauttamme hoituvat keppien huollot ammattilaisen tekemänä. Tilaukset palvelupisteemme kautta p. 040 350 7978.

 

Varaa pikkujoulut, yritysten virkistystapahtumat tai ota meihin yhteyttä kaikissa mahdollisissa kysymyksissä varauksia ja tiloja koskien!

Biljardipöytien varaaminen

Varauskalenteristamme voit varata biljardipöydän ennakkoon ja mm. ilmoittautua Snooker valmennuskursseille.

 

Huom ! Noin puolet biljardipöydistämme on varattu "walk in" asiakkaille ja nämä pöydät eivät ole varauskalenterissa näkyvissä.

Varauskalenteriin

Biljardivalmennusta Snookerissa ja Poolissa

Tule meille biljardivalmennukseen Helsingin ytimeen! Taidokkaat valmentajamme Aki Kauppinen ja Jani Siekkinen opastavat sinut mestariksi Snookerissa ja Poolissa. Valmentajien ohjelmanumeroita on myös mahdollista yhdistää erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin sopimuksen mukaan.

Biljardivalmennus

STAR Snooker -pöytä x 4 kpl lämmityksellä
STAR snooker table x 4 pcs with heating

Diamond Pool -pöytä x 8 kpl 
Diamond Pool table x 8 pcs

Darts taulut x 7 kpl  

 

Darts x 7 pcs

Yritysten virkistystapahtumat ja pikkujoulut yrityksille

Järjestä yrityksen virkistystapahtumat tai pikkujoulut yrityksille meillä! Tarjoamme laadukkaat ja viihtyisät tilat yrityksesi käyttöön, joissa voit järjestää erilaisia yritystapahtumia, kuten esimerkiksi mukavan ja hauskan TYKY-päivän tai pikkujoulut. Työporukka viihtyy varmasti uusissa tiloissamme pelaamisen ja rennon yhdessäolon parissa. Tarjoamme suositun yhdistelmän, jossa voi viettää laatuaikaa porukalla mukavien aktiviteettien parissa.

 

Meiltä löytyy useita snooker- ja pool-pöytiä, 4 Darts taulua sekä pokeripöytä. Illanvieton ohjelmaan on mahdollista liittää myös ammattivalmentajan ohjaama osio, ammattilaisen toteuttama showlyöntiohjelma tai muu sovittu ohjelmanumero. Baarista löytyy hyvä valikoima hanajuomia ja snack-ruokaa.

 

Varaa yrityksen virkistystapahtuma tai pikkujoulut yritykselle ajoissa! Ota yhteyttä ja räätälöidään tapahtuma toiveidesi mukaan sekä sovitaan yksityiskohdista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Muut palvelut

 

Tiloissamme on sport-tv (myös terassilla kesäaikaan) ja pokeripöytä. Baarissa on tarjolla hyvä valikoima hanaoluita ja snack-tyyppistä ruokaa.

 

Pidemmän kaavan viihtymispaketit yhdistettynä biljardipeleihin;
Partnerimme Top Lounges tarjoaa Groovetown Jackin asiakkaille huikeissa Eteläesplanadi 12 Kattohuoneistotiloissa peli-iltoihinne jatko- tai etkopaikkoja tms. saunojen ja ruokailujen merkeissä!

Tiloissa on tarjolla mm. Pääsali, 2- kattosaunaa, sohvalounge ja 2 kattoterassia. Palveluihin kuuluu myös mm. takuumaukkaat ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot sekä anniskeluoikeudet. Katso lisää;

https://toplounges.fi/kattohuoneisto/   ja myös muita tiloja https://toplounges.fi/

lisätiedot; tero.lyyra@toplounges.fi , p 0500 473 164 sekä mainitkaa tilauksen yhteydessä koodi GROOVE ja saatte partnerietuja…

Top Lounges Kattohuoneisto on huikea tilakokonaisuus Helsingin kattojen yllä. Tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin ja monipuolisiin yritystilaisuuksiin 2–80 hengelle. Kokonaisuuteen sisältyvät tilava kokous- juhlasali, sohvalounge, kaksi saunaa sekä kaksi Esplanadin puistoon päin avautuvaa kattoterassia. Tilat kalustetaan ja somistetaan aina tilaisuuden luonteen ja henkilömäärän mukaan ja keittiömme valmistaa maistuvat ruokailut aamiaisista illallisiin. Saunojen suomalainen Kastee Relax innovaatio nostaa saunakokemuksen aivan uudelle tasolle ja saunanautinnon viimeistee AromaSense aromaterapia suihkujärjestelmä.

Top Lounges -kattohuoneisto-logo Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aukioloajat

 

Maanantai 12:00 - 00:00

Tiistai 12:00 - 00:00

Keskiviikko 12:00 - 01:00

Torstai 12:00 - 01:00

Perjantai 12:00 - 02:00

Lauantai 12:00 - 02:00

Sunnuntai 12:00 - 00:00

Hinnat

Pelihinnasto

 • Snooker

  17,50 €/h

  Veloitus pelattujen minuuttien mukaisesti

 • Pool/Chinese Pool

  15,50 €/h

  Veloitus pelattujen minuuttien mukaisesti

 • Happy Hours ma-pe klo 12–17

  -30 % hinnoista

 • Klubi-jäsenet

  -10 % normaalihinnoista

  Ei Happy Hour -aikana

 • Klubi Pro -jäsenet

  -30 % normaalihinnoista

  Ei Happy Hour -aikana

 • Pokeripelivälineet

  10 €/pelikerta

Prices

 • Snooker

  17,50 €/h

  Charging per played minutes

 • Pool/ Chinese Pool

  15,50 €/h

  Charging per played minutes

 • Happy Hours Mon-Fri at 12:00–17:00

  -30 % off normal price

 • Club members

  -10 % off normal prices

  Not during Happy Hours

 • Club Pro members

  -30% off prices

  Not during Happy Hours

 • Poker playing set

  10 €/visit

Uusissa tiloissamme Iso Roobertinkadulla Helsingissä pelaat biljardia ja nautit yhdessäolosta pienellä tai isolla porukalla.

Kysy lisää palveluistamme!