Tilat yritysten virkistystapahtumille ja pikkujouluille Helsingin keskustassa

Groovetown Jack Bar & Billiard tarjoaa tilat ja ohjelmaa yritysten virkistystapahtumiin ja pikkujouluihin Helsingissä biljardin ja dartsin merkeissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Yhteystiedot

Yritysten virkistystapahtumat ja pikkujoulut yrityksille

Järjestä yrityksen virkistystapahtumat tai pikkujoulut yrityksille meillä! Tarjoamme laadukkaat ja viihtyisät tilat yrityksesi käyttöön, joissa voit järjestää erilaisia yritystapahtumia, kuten esimerkiksi mukavan ja hauskan TYKY-päivän tai pikkujoulut. Työporukka viihtyy varmasti uusissa tiloissamme pelaamisen ja rennon yhdessäolon parissa. Tarjoamme suositun yhdistelmän, jossa voi viettää laatuaikaa porukalla mukavien aktiviteettien parissa.

 

Meiltä löytyy useita snooker- ja pool-pöytiä, 7 darts-taulua sekä pokeripöytä. Illanvieton ohjelmaan on mahdollista liittää myös ammattivalmentajan ohjaama osio, ammattilaisen toteuttama showlyöntiohjelma tai muu sovittu ohjelmanumero. Baarista löytyy hyvä valikoima hanajuomia ja snack-ruokaa.

 

Varaa yrityksen virkistystapahtuma tai pikkujoulut yritykselle ajoissa! Ota yhteyttä, niin räätälöidään tapahtuma toiveidesi mukaan sekä sovitaan yksityiskohdista!

Puhelinkuvake

Groovetown Jack Bar & Billiardissa Helsingin keskustassa järjestät taatusti mukavat yritysten virkistystapahtumat ja pikkujoulut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot